Stella is 14 jaar oud en zit in de kunstklas aan de OSB. Ze heeft passie voor muziek, zang, acteren en droomt ervan om wereldberoemd te worden. Stella zoekt een stage bij een opnamestudio, een groot podium of een school voor muziek- en zanglessen. Ze is sociaal, communicatief en leert snel. Ook heeft ze interesse in verzorging of werken met kinderen. Kent u een perfecte stageplek? Neem contact op met de school! Stella en haar klasgenoten zoeken een stageplek voor een week. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Stagebureau van de OSB: stagebureau@osbijlmer.nl of: 020-6909050 (vraag naar het stagebureau of de decaan). We zoeken beroepsgerichte stageplekken in alle branches op alle niveaus.

Stella is 14 jaar oud en zit in de kunstklas aan de OSB. Ze heeft passie voor muziek, zang, acteren en droomt ervan om wereldberoemd te worden. Stella zoekt een stage bij een opnamestudio, een groot podium of een school voor muziek- en zanglessen. Ze is sociaal, communicatief en leert snel. Ook heeft ze interesse in verzorging of werken met kinderen. Kent u een perfecte stageplek? Neem contact op met de school!

Stella en haar klasgenoten zoeken een stageplek voor een week. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Stagebureau van de OSB: stagebureau@osbijlmer.nl of: 020-6909050 (vraag naar het stagebureau of de decaan). We zoeken beroepsgerichte stageplekken in alle branches op alle niveaus.

Deel dit item met onderstaande mogelijkheden!