Isaiah is 15 jaar oud en zit in de sportklas van het VMBO-T aan de OSB. Hij is sportief en behulpzaam en zijn grootste passies zijn voetbal en gamen. Het liefst wilt hij profvoetballer worden en/of een eigen kledingbedrijf hebben. Isaiah is op zoek naar een stageplaats bij bijvoorbeeld een gym, fysiotherapie of bij een sportleraar omdat hij graag zou willen leren hoe het is om voor een groep te staan. Kent u een perfecte stageplek? Neem dan contact op met de school! Isaiah en zijn klasgenoten zoeken een stageplek voor een week. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Stagebureau van de OSB: stagebureau@osbijlmer.nl of: 020-6909050 (vraag naar het stagebureau of de decaan). We zoeken beroepsgerichte stageplekken in alle branches op alle niveaus.

Isaiah is 15 jaar oud en zit in de sportklas van het VMBO-T aan de OSB.

Hij is sportief en behulpzaam en zijn grootste passies zijn voetbal en gamen. Het liefst wilt hij profvoetballer worden en/of een eigen kledingbedrijf hebben.

Isaiah is op zoek naar een stageplaats bij bijvoorbeeld een gym, fysiotherapie of bij een sportleraar omdat hij graag zou willen leren hoe het is om voor een groep te staan.

Kent u een perfecte stageplek? Neem dan contact op met de school!

Isaiah en zijn klasgenoten zoeken een stageplek voor een week. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Stagebureau van de OSB: stagebureau@osbijlmer.nl of: 020-6909050 (vraag naar het stagebureau of de decaan). We zoeken beroepsgerichte stageplekken in alle branches op alle niveaus.

Deel dit item met onderstaande mogelijkheden!