Van zelfverzekerd naar onzeker. Zo heb je alles, zo heb je niets meer. Een chronische ziekte pakt meer van je af dan alleen je gezondheid. Binnen vijf jaar rolstoelafhankelijk was de voorspelling. Winston werd depressief, had een drankprobleem, was blut en raakte alles kwijt. Hij voelde zich waardeloos omdat zijn leven achteruit ging en hij het gevoel had, dat hij geen deel meer uitmaakte van de maatschappij. Nadat Winston zijn dieptepunt had bereikt, overwon hij zijn depressie. Met een positieve mindset, doorzettingsvermogen en wilskracht wist hij uiteindelijk vriend en vijand te verbazen. Winston heeft MS, maar MS heeft Winston niet. Winston Carilho schreef er een boek over: Mijn Strijd tegen MS. "Wanneer het leven andere plannen met je heeft." Zaterdag 09-03-2024 houdt Winston zijn boekpresentatie bij het Grand Café in Holendrecht. Iedereen is welkom vanaf 15:00 tot 17:00. Wil je meer informatie over het boek: https://www.boekscout.nl/shop2/boek/9789464897982

Van zelfverzekerd naar onzeker. Zo heb je alles, zo heb je niets meer. Een chronische ziekte pakt meer van je af dan alleen je gezondheid. Binnen vijf jaar rolstoelafhankelijk was de voorspelling. Winston werd depressief, had een drankprobleem, was blut en raakte alles kwijt. Hij voelde zich waardeloos omdat zijn leven achteruit ging en hij het gevoel had, dat hij geen deel meer uitmaakte van de maatschappij. Nadat Winston zijn dieptepunt had bereikt, overwon hij zijn depressie. Met een positieve mindset, doorzettingsvermogen en wilskracht wist hij uiteindelijk vriend en vijand te verbazen. Winston heeft MS, maar MS heeft Winston niet.

Winston Carilho schreef er een boek over: Mijn Strijd tegen MS. “Wanneer het leven andere plannen met je heeft.”

Zaterdag 09-03-2024 houdt Winston zijn boekpresentatie bij het Grand Café in Holendrecht. Iedereen is welkom vanaf 15:00 tot 17:00.

Wil je meer informatie over het boek: https://www.boekscout.nl/shop2/boek/9789464897982

Deel dit item met onderstaande mogelijkheden!