Wie zijn wij?

Wij zijn Zuidoost TV: uw partner voor videoproducties in Amsterdam Zuidoost. Misschien kent u ons al van onze waardevolle bijdrage aan de gemeenschap en onze informatieve films.

“Maar wist u dat we nog veel meer te bieden hebben?”

Onze diensten

Van mooie evenementen tot zakelijke beelden en nog veel meer. Voor vrijwel elke video opdracht kunt u bij ons terecht. Bekijk hieronder een overzicht van onze diensten met voorbeelden per categorie.

Zakelijk

🔻 Beleidsdocumentaires

Filmisch verslag met een sterke verhaallijn met meerdere mensen en een hoofdpersoon op verschillende locaties Hoofdpersonen/actoren worden vanaf begin af aan gevolgd in hun pogingen om een activiteit/project/evenement tot een succes te maken. Welke tegenslagen komen zij tegen en hoe probeert de hoofdpersoon deze te overwinnen?

🔻 Videoportretten

Ben je op zoek naar een unieke manier om de menselijke kant achter jouw product of bedrijf te laten zien? Samen kunnen we een videoportret maken dat raakt en inspireert. Een videoportret door Zuidoost TV gaat verder dan alleen maar feiten en cijfers. We nemen de tijd om jou en jouw team te leren kennen, zodat we de unieke persoonlijkheden en motivaties kunnen vastleggen die jouw product of bedrijf onderscheiden. Of het nu gaat om een ​​startende ondernemer, een gepassioneerde vakman of een visionaire CEO, wij zorgen ervoor dat uw verhaal op een betrouwbare en meeslepende manier wordt verteld.

🔻 Projectverantwoordingen

Ambtenaren opgelet! Video’s kunnen en mogen gebruikt worden in plaats van een geschreven projectverantwoording! En wij helpen u daar graag bij. Wij maken 3 films van 3 minuten met mogelijkheid tot het toevoegen van compilaties. De 3 films zijn verdeeld als volgt:

  • Film 1: Uitspreken doelstelling van project/plan door organisatie en deelnemers. Voorbeeld
  • Film 2: Tussentijdse evaluatie; wat loopt goed, wat kan beter, is bijsturing nodig? Voorbeeld
  • Film 3: Zichtbaar maken eindresultaten en evaluatie. Voorbeeld
  • Film 4: Van de 3 films maken we een mooie compilatie
🔻 Participatiefilms

Wil je laten zien wat je allemaal doet om buurtbewoners en andere belanghebbenden in een vroeg stadium te betrekken bij jouw plannen? Wil je hierover ook verantwoording kunnen afleggen zonder ellenlange rapporten te schrijven? Betrek Zuidoost TV er dan bij in het hele traject: vooraf informatieve films die het plan uitleggen, dan promotiefilms om naar participatiebijeenkomsten te komen of om online te participeren, een reportage van de bijeenkomsten en een compilatie als eindresultaat.

🔻 Pitch video’s

Presenteer jouw idee, product of bedrijf op een manier die indruk maakt. Ons vaste team staat klaar om jou samen te werken, jouw visie te begrijpen en een video te leveren die de juiste impact heeft. Laat ons jouw verhaal vertellen en jouw succes vergroten.

Commercieel

🔻 Promo’s

Op zoek naar een krachtige promofilm om jouw organisatie of evenement in de schijnwerpers te zetten? Zuidoost TV maakt visueel aantrekkelijke promotievideo’s die de aandacht trekken en jouw doelgroep enthousiast maakt.

Informatief

🔻 Documentaires

Wil je een beleidsdocumentaire die de impact van jouw initiatieven en projecten laten zien? Zuidoost TV gebruikt diepgaand onderzoek en de kunst van het verhalen vertellen om kwesties op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren.

Evenementen

🔻 Evenementenverslag

Ontdek hoe we jouw volgende evenement onvergetelijk kunnen maken. Laten we samen om de tafel gaan zitten om te kijken hoe we jouw wensen om kunnen zetten in een film die je kan gebruiken om aan iedereen te laten zien.

🔻 Aftermovie

Compilatie met beeld en muziek van een evenement als een realistische feel good showcase. Eventueel met flarden van gesproken woord en de mooiste quotes. Met ons oog voor detail en storytelling vaardigheden brengen we jouw evenement tot leven.

Storytelling

🔻Serie

Wil je graag een verhaal vertellen dat in meerdere afleveringen het beste tot zijn recht komt? Zuidoost TV maakt boeiende series die de kijker vasthoudt. Met onze expertise in storytelling en productiewaarde zorgen we voor een serie die het waard is om gezien te worden. Laten we jouw ideeën omzetten in een meeslepende serie.

🔻 Reportage

Wil je een diepgaande reportage over een relevant onderwerp? Zuidoost TV is gespecialiseerd in het maken van informatieve en boeiende reportages over de kern van de zaak. We brengen jouw verhaal tot leven met professionele interviews en betekenisvolle beelden van 3-6 minuten.


Meer weten?

Wij helpen u graag verder!


Waarom kiezen voor Zuidoost TV?

“Wij maken films die inspireren”

– Patrick Dorder, Zuidoost TV

Bij Zuidoost TV gaan we voor een persoonlijke aanpak. We vinden het fijn om jou en je bedrijf goed te leren kennen, zodat we films kunnen maken die precies aan jouw wensen voldoet. Onze expertise in storytelling en veelzijdigheid van ons team reflecteert in de persoonlijke en professionele beelden die wij creëeren en zijn volledig afgestemd op uw wensen. Samen zorgen wij ervoor dat uw boodschap zo goed mogelijk op beeld te zien is. Wilt u kennis maken? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek, digitaal of gezellig bij ons op kantoor.