Wat’s gaande, de laatste 5 nieuwsitems van elk van de volgende websites die Zuidoost rijk is, die gaan over verschillende onderwerpen in Zuidoost! 1104enzo, Bijlmer & Meer, Zuidoost Partners en Ilovezuidoost.


 • Humanitas houdt op met huisbezoek na subsidiestop
  Organisatie Humanitas staakt het aanbod om eenzaamheid te bestrijden (Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek) in de stadsdelen Zuidoost en Oost. Dit komt omdat de deze stadsdelen besloten hebben om Humanitas in 2021 … Het bericht Humanitas houdt op met huisbezoek na subsidiestop verscheen eerst op 1104 en zo. Read more »
 • Kledingbeurs 10 oktober in basisschool Samenspel
  Op zaterdag 10 oktober houdt basisschool Samenspel van 11.00 uur tot 15 uur samen met de buurt een kledingbeurs.  De opbrengst is voor een basisschool in Sierra Leone, Afrika. Zie … Het bericht Kledingbeurs 10 oktober in basisschool Samenspel verscheen eerst op 1104 en zo. Read more »
 • Buiten werken? Doe mee met de Bijlmerweidegroep
  Al 15 jaar lang ontmoeten iedere derde zaterdag in de maand een aantal enthousiaste omwonenden van de Bijlmerweide elkaar voor vrijwilligerswerk. Het verzamelpunt is ergens op Bijlmerweide Noord, of bij … Het bericht Buiten werken? Doe mee met de Bijlmerweidegroep verscheen eerst op 1104 en zo. Read more »
 • Mi Oso opgeleverd, nieuwe bewoners welkom geheten
  Mi Oso, het nieuw gebouwde buurtje, net opgeleverd, werd vanmiddag welkom geheten in onze K-buurt, welkom corona stijl, dus met toekijkers vanaf de balkons. De band was geregeld door Eigen … Het bericht Mi Oso opgeleverd, nieuwe bewoners welkom geheten verscheen eerst op 1104 en zo. Read more »
 • Container geplaatst voor skaten in Fort KraaiennestContainer geplaatst voor skaten in Fort Kraaiennest
  Vanochtend werd een container geplaatst in Fort Kraaiennest. In deze container kunnen skaters hun ramps, de  ”obstakels” opbergen. Half oktober en half november zijn er skate activiteiten. Data zullen ook … Het bericht Container geplaatst voor skaten in Fort Kraaiennest verscheen eerst op 1104 en zo. Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by thememason.com

 • Gratis naar Bijlmer Klassiek on tour?
  Bijlmer Klassiek on tour ” From my life ” ft. Sydney Lowell zaterdag 12 september speelt Bijlmer Klassiek het 2e The post Gratis naar Bijlmer Klassiek on tour? appeared first on Bijlmer en Meer. Read more »
 • Forse stijging corona besmettingen in Zuidoost
  GGD Amsterdam publiceert wekelijks actuele cijfers over de ontwikkeling van de besmetting in de stad en de stadsdelen. Op basis The post Forse stijging corona besmettingen in Zuidoost appeared first on Bijlmer en Meer. Read more »
 • Parel van Zuidoost; Leila Azzam, schudt je graag wakker!
  Door: Ernestine Comvalius Leila is geboren in Marokko en als vier-jarige eerste dochter van haar ouders, naar Nederland gekomen, omdat The post Parel van Zuidoost; Leila Azzam, schudt je graag wakker! appeared first on Bijlmer en Meer. Read more »
 • ACTIEGROEP: STOP WINDTURBINES IN HET GEINGEBIED!
  Door: Drs. MA, Graziëlla Hunsel Rivero Bewoners uit het Geingebied geloofden hun oren niet toen ze geconfronteerd werden met de The post ACTIEGROEP: STOP WINDTURBINES IN HET GEINGEBIED! appeared first on Bijlmer en Meer. Read more »
 • Jakob Wedemeijer: Het Groene Hart van Zuidoost
  “De stad van de toekomst.” Zo noemde oud-nieuwslezeres Noraly Beyer Zuidoost tijdens de Passion in 2018. Treffende woorden, want ons The post Jakob Wedemeijer: Het Groene Hart van Zuidoost appeared first on Bijlmer en Meer. Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by thememason.com

 • AT5 vraagt mening van Amsterdammers
  Moet het toerisme nu wel of niet gestimuleerd worden in Zuidoost? Waar mag wel en waar mag absoluut niet op bezuinigd worden? En wordt het afval vaak genoeg opgehaald in jouw straat? Denk mee over dit soort belangrijke onderwerpen door mee te doen aan het AT5-panel. In het AT5-panel worden… Read more »
 • Metro wagon siert onderdoorgang Bullewijk
  Voor wie het nog niet had gezien, de Geinlijn door Zuidoost, aan het spoortraject Amsterdam-Utrecht, heeft er weer een blikvanger bij. De onderdoorgang onder metrostation Bullewijk is in een nieuw kleurrijk jasje gestoken. Voortaan siert een ‘metro wagon’ deze onderdoorgang. Het met graffiti besmeurde geluidsscherm is daarmee meteen aangepakt. Dat… Read more »
 • Tanja Jadnanansing presenteert ‘Wonen en thuisvoelen in Zuidoost’
  ‘Wonen en thuisvoelen in Zuidoost’ is een nieuwe talkshow over de kracht, kansen en problematiek van Amsterdam Zuidoost, gepresenteerd door stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing. Het Amsterdamse stadsbestuur werkt aan een plan om de grote achterstanden en problemen van Stadsdeel Zuidoost grondig en duurzaam te lijf te gaan. Met veel verschillende partners… Read more »
 • Twee voorstellingen Afro Vibes in Bijlmer Parktheater
  Afro_Vibes Festival 2020 staat klaar met een speciale editie. Het jaarlijkse festival wordt in 8 theaters in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht gehouden, Zaterdag 10 oktober zijn er twee voorstellingen in het Bijlmer Parktheater om 19.00 en 21.00 uur. Thema van dit jaar is Entanglements / Onlosmakelijk Verbonden. ‘Er is een… Read more »
 • Klachten? Laat je gratis testen op corona in Zuidoost
  Klachten, zoals keelpijn, hoesten of koorts? Laat je dan gratis testen op corona. Dat kan ook in Zuidoost. Kijk op coronatest.nl of bel 0800-1202. In Zuidoost is een testlocatie bij: Atalmedial, Kleiburg 38 B. Dit is geen teststraat, dus alleen te voet te betreden. De locatie is het beste per… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by thememason.com

Loading RSS Feed
Deel dit item met onderstaande mogelijkheden!