Wat’s gaande, de laatste 5 nieuwsitems van elk van de volgende websites die Zuidoost rijk is, die gaan over verschillende onderwerpen in Zuidoost! 1104enzo, Bijlmer & Meer, Zuidoost Partners en Ilovezuidoost.


 • Informatie Vliegramp meer openbaarInformatie Vliegramp meer openbaar
  Op 19 april 2024 presenteerde ACOI (advies College Openbaarheid en Informatiehuishouding)  in Amsterdam Zuidoost Stadsdeel raadszaalhet adviesrapport ‘Geen afgesloten hoofdstuk’ over de vliegramp in de K-buurt van 1992 Het advies, … Het bericht Informatie Vliegramp meer openbaar verscheen eerst op 1104 en zo. Lees meer »
 • Milton Hasslenook wint Taekwondo Goud in SlovenieMilton Hasslenook wint Taekwondo Goud in Slovenie
  Milton Hasselnook, onze K-buurt taekwondo champion van Taekwondo Kkamagwi  ( taekwondo-kkamagwi.nl )   uit K-buurt, Amsterdam Zuidoost  , met goud terug uit Slovenië, EITF European Championships 2024! Hulde ! meer … Het bericht Milton Hasslenook wint Taekwondo Goud in Slovenie verscheen eerst op 1104 en zo. Lees meer »
 • TUMO Tech-for-Teens programma landt in KraaiennestTUMO Tech-for-Teens programma landt in Kraaiennest
  Woensdag  16 april werd de overeenkomst van TUMO -creative centre for technologies, met OBA Next officieel getekend in Bonte Kraai en gevierd. Daarmee wordt Kraaiennest de eerste locatie in Nederland … Het bericht TUMO Tech-for-Teens programma landt in Kraaiennest verscheen eerst op 1104 en zo. Lees meer »
 • Bomenkap voor fietspad Kromwijkdreef van startBomenkap voor fietspad Kromwijkdreef van start
  Eindelijk gaat de gemeente aan de slag met de voorbereidingen voor het aanleggen van een fiets- en voetpad bij de Kromwijkdreef. Het fietspad dat er nu is, loopt al vele … Het bericht Bomenkap voor fietspad Kromwijkdreef van start verscheen eerst op 1104 en zo. Lees meer »
 • Van ‘Tiny Church’ naar ‘Tempel van Verduurzamen’Van ‘Tiny Church’ naar ‘Tempel van Verduurzamen’
  Donderdag 18 April werd de transitie Hub geopend e daarmee een eerste deel van het ”maatschappelijk dorp” op het plein verwezenlijkt (zie  https://1104enzo.nl/k-buurt-krijgt-bioscoop/ ) Hiermee krijg het Paviljoentje wat op de … Het bericht Van ‘Tiny Church’ naar ‘Tempel van Verduurzamen’ verscheen eerst op 1104 en zo. Lees meer »
WordPress RSS Feed Retriever door thememason.com

 • Politie-onderzoek na autobrand Kelbergen
  ZUIDOOST – In de nacht van maandag op dinsdag rond 01:50 uur heeft een autobrand plaatsgevonden aan de Kelbergen in Zuidoost. Tijdens de autobrand zijn zeker twee auto’s uitgebrand. Een andere auto die er naast stond geparkeerd, heeft flinke schade opgelopen. Nadat de brandweer de brand onder controle kreeg, heeft… Lees meer »
 • * Het Cruciale Belang van een Sterke Band tussen Burgers en Politiek **
  Als Tweede Kamerlid besef ik dagelijks hoe belangrijk het is dat burgers zich verbonden voelen met de politiek. In een democratie vormen zij de kern van onze samenleving, en het is van essentieel belang dat zij zich begrepen en vertegenwoordigd voelen door de mensen die hen in de politiek vertegenwoordigen.… Lees meer »
 • Explosie aan Charlotte Brontéstraat
  ZUIDOOST – In de nacht van woensdag op donderdag heeft er rond 00.40 uur een explosie plaatsgevonden in een portiekwoning op de Charlotte Brontéstraat in Amsterdam-Zuidoost. Door de explosie ontstond er brand, maar dat wisten buurtbewoners snel te blussen met een schuimblusser. De brandweer kwam voor controle wel ter plekke… Lees meer »
 • Lesley Boys en Funtrax bundelen hun krachten
  De in 1994 opgerichte (zaal)voetbalvereniging Lesley Boys en de in 2003 opgerichte organisatie Funtrax die zich bezighoudt met het ontwikkelen van sport- en beweegprogramma’s en het organiseren van evenementen gaan hun samenwerking verder intensiveren.  De samenwerking markeert een nieuwe fase voor beide organisaties, waarbij ze hun expertise combineren ten gunste van de jeugd in Amsterdam Zuidoost. Lesley Boys en Funtrax streven ernaar… Lees meer »
 • Schot gelost op snackbar Kruitbergstraat
  ZUIDOOST – Woensdagavond vond op de Kruitbergstraat in Amsterdam-Zuidoost een schietincident plaats. Na een conflict in een snackbar werd buiten een schot gelost. Kort na het incident wisten agenten in een woning vijf verdachten aan te houden en een vuurwapen in beslag te nemen. Het voorval in de snackbar werd… Lees meer »
WordPress RSS Feed Retriever door thememason.com

 • Senioren in beweging!
  Deze week gaat het succesvolle Instuifprogramma voor Senioren 55+ Sport en Bewegen weer van start. Dit maar liefst op vier locaties: De deelname aan het sportaanbod is gratis, maak kennis met: Yoga, Conditietraining, Tai Chi, Walking Football, Fitness, Tafeltennis en Sport en Spel. Kom gezellig langs. Het bericht Senioren in… Lees meer »
 • Get in the mood with Anne-Marie Hunsel
  All-round singer/songwriter & Bijlmer pionier Anne-Marie Hunsel neemt je mee op een trip down memory lane met mooie feel good songs samen met Pieter van Santen op piano en Marius Tjon op drums. Deze diva van het Surinaamse levenslied staat bekend om haar klassiekers Gado Bles’ Sranankondre, Mi dren, Ju… Lees meer »
 • Get Known Comedy Show
  Kom op zaterdag 6 april naar het Zandkasteel in de Amsterdamse Poort voor de ‘Get Known Comedy Show’. Dit is de enige open-mic avond in Amsterdam-Zuidoost voor opkomende en bekende stand-up comedy artiesten. De open-mic dient als platform voor talent om die te activeren en te ontwikkelen in de Nederlandse… Lees meer »
 • Southeast Community Choir
  Op woensdag 27 maart treedt het Southeast Community Choir op in No Limit. Het belooft een fantastische avond te worden. Toegang is gratis. Reserveren vooraf is verplicht. Inloop: 18.30 uurPresentatie: 19.00 uurLocatie: No Limit, Geldershoofd 80 Reserveren via: info@bmusicschool.nl of what’s app: 0624652453Meer info: www.bmusicschool.nl Het bericht Southeast Community Choir… Lees meer »
 • Landelijke Opschoondagen
  De Landelijke Opschoondagen zijn een feestelijke reden om de strijd aan te gaan tegen zwerfafval. Doe op 23 maart 2024 mee aan de Landelijke Opschoondag.  In verschillende buurten in Amsterdam Zuidoost kun je je inzetten voor een schonere buurt. Check bijvoorbeeld: www.bit.ly/schoonkbuurt Kom zaterdag 23 maart naar Kikkenstein 2016. Tussen 13.30 en 16.00… Lees meer »
WordPress RSS Feed Retriever door thememason.com

Loading RSS Feed
Deel dit item met onderstaande mogelijkheden!